top of page

Gratis online foredrag:
Sådan kommer du i gang som Social Media Manager

Hej, jeg er Camilla!

Jeg har arbejdet som Social Media Manager siden 2016 og lærer nu andre, hvordan de kan starte deres egen virksomhed med freelance Social Media Management, så de kan få den frihed og fleksibilitet i hverdagen, som de drømmer om.

Foredraget varer ca. 60 minutter og foregår over Webinarjam (du får link ved tilmelding).

Vi ses!

IMG_1955-print.jpg

Sådan kommer du igang som freelance Social Media Manager

I løbet af mit gratis online foredrag vil jeg lære dig nogle af mine gennemprøvede strategier og teknikker til at komme godt igang og få dine første kunder som Social Media Manager.

 

Jeg er svært glad for Social Media Management - fordi det er let, (næsten) alle kan gøre det, det er stort set gratis at komme i gang, og så har det for mig (og mange andre) været nøglen til en fast månedlig indkomst, selvom man arbejder fra en solstol på Bali.

Der er intet pres - foredraget er jo gratis. Man kan altid lære noget, så hvis det lyder interessant, så kan du melde dig til her:

IMG_1771-print.jpg

Så hvem er jeg?

Jeg er Camilla Murray.

Mit efternavn kommer fra min amerikanske mand, hvis du lige skulle undre dig :-)

 

Jeg er, hvis jeg selv skal sige det, en ekspert i sociale medier, og jeg byggede min egen freelance virksomhed med Social Media Management, fordi jeg fik nok af karriereræset og ville have mere frihed i mit liv.

 

Jeg lærer nu andre, hvordan de kan starte deres egen online virksomhed igennem mine online kurser og gratis online foredrag (webinarer).

 

Jeg har været i dine sko - jeg følte mig desperat efter mere frihed og at opbygge en fast online indkomst, så jeg kunne rejse verden rundt, når jeg ville.

 

Jeg prøvede hele karrierelivsstilen med et godt kontorjob og events hver uge, men allerede inden for det første år var jeg ved mit breaking point. Jeg græd på arbejdet, jeg meldte mig syg, selvom jeg ikke var det, og mit mentale helbred kunne bare ikke holde til det (ja, arbejdsmiljøet var heller ikke det bedste).

 

Min pointe er, at jeg endelig har fundet en måde at tage mit liv i egne hænder og bygge en virksomhed, der giver mig den frihed, som jeg har brug for i mit liv.

 

Og nu er jeg her for at hjælpe dig med at gøre det samme – uden at du skal bruge år på flere forsøg, fejl, tårer og spild af penge!

Er du helt klar til at bygge en online virksomhed?

Jeg har også flere online kurser til dig, som allerede er klar til at bygge din online virksomhed eller opbygge passiv indkomst NU:

bottom of page