top of page

Gratis ressourcer

Gratis online foredrag (webinarer)

Hej, jeg er Camilla!

Jeg har tjent penge online siden 2017 - og på mange forskellige måder.

Derfor lærer jeg nu andre kvinder, hvordan de kan opbygge og starte strategiske online drømmevirksomheder.

Et af de største fokuspunkter hos mig er, at vi skal bygge en virksomhed, som understøtter det liv, som vi gerne vil leve. Vil du gerne arbejde under 20 timer om ugen, kunne arbejde hvor og hvornår du har lyst eller aldrig mere have et møde igen i dit liv - så er du kommet til det rette sted.

Hos mig lærer du, hvordan du opbygger en online virksomhed til at støtte dit drømmeliv og at du sagtens kan tjene kassen online, uden at skulle gøre brug af kold canvas eller anden form for "bro marketing". Du lærer at sælge autentisk på den måde, som giver mest mening for dig.

Jeg tilbyder forskellige gratis online foredrag, så du kan få lidt gratis viden om det emne, som du helst vil.

Jeg har et online foredrag om Social Media Management og et om at starte en online virksomhed. Du kan se dem begge to og tilmelde dig herunder.

Vi ses!

IMG_1955-print.jpg

Sådan bygger du dit eget online kursus

Lær hvordan du kan bygge dit eget online kursus.

Vi gennemgår, hvordan du kan opbygge dit kursus, finde dit kursusemne, filme og redigere dit kursus, og opsætte det til at sælge passivt.

Sådan kommer du igang som freelance Social Media Manager

I løbet af dette gratis online foredrag vil jeg lære dig nogle af mine gennemprøvede strategier og teknikker til at komme godt igang og blive en fuldt booket Social Media Manager.

 

Jeg deler mine bedste tips til, hvordan du kan komme i gang med at arbejde som freelance Social Media Manager, så du kan opbygge en profitabel online business I DAG!

3 steps til at starte din egen online virksomhed

I dette gratis online foredrag, vil du lære 3 steps til at starte din egen online virksomhed - også selvom du måske ikke ved, hvilken slags virksomhed du vil starte.

 

Jeg vil lære dig, hvad de første ting du skal gøre for at komme igang, hvilke slags virksomheder du kan starte og hvordan du kan sælge strategisk.

IMG_1771-print.jpg

Så hvem er jeg?

Jeg er Camilla!

 

En ekspert i sociale medier, som byggede min egen freelance-virksomhed med Social Media Management, fordi jeg fik nok af karriereræset. Nu tjener jeg mere, end jeg nogensinde gjorde på mit fuldtidsmarketingsjob.

 

Jeg lærer nu andre, hvordan de kan starte deres egen online virksomhed igennem mine online kurser og coachingforløb.

 

Jeg har været i dine sko - jeg følte mig desperat efter mere frihed og at opbygge en fast online indkomst, så jeg kunne rejse verden rundt, når jeg ville.

 

Jeg prøvede hele karrierelivsstilen med et godt kontorjob og events hver uge, men allerede inden for det første år var jeg ved mit breaking point. Jeg græd på arbejdet, jeg meldte mig syg, selvom jeg ikke var det, og mit mentale helbred kunne bare ikke holde til det (ja, arbejdsmiljøet var heller ikke det bedste).

 

Min pointe er, at jeg endelig har fundet en måde at tage mit liv i egne hænder og bygge en virksomhed, der giver mig den frihed, som jeg har brug for i mit liv.

 

Og nu er jeg her for at hjælpe dig med at gøre det samme – uden at du skal bruge år på flere forsøg, fejl, tårer og spild af penge!

Er du klar til at skalere endnu mere?

Jeg har også flere online kurser til dig, som allerede er klar til at bygge din online virksomhed eller opbygge passiv indkomst NU:

bottom of page