top of page

GRATIS   ONLINE   FOREDRAG

Gratis online foredrag:
Sådan kommer du i gang som Social Media Manager

Hvis du gerne vil arbejde med sociale medier og kunne arbejde, hvor og når, du har lyst, så er freelance Social Media Management højst sandsynligt nøglen.

Lær hvordan du kan komme i gang, finde kunder og tiltrække de helt rigtige kunder for dig.

29.png

Ville du ønske, at du ikke skulle sidde på et kontor hver dag, og at du selv kunne bestemme dine arbejdstimer (og omgivelser)?

Eller måske drømmer du blot om at være digital nomade og tage arbejdet med på farten?

Eller at du aldrig mere skal bede om ferie eller lide under sure chefer, som ikke værdsætter dig (på trods af, at du skal give alt for dem)?

Eller drømmer du egentlig bare om mere fleksibilitet og frihed i hverdagen?

Forestil dig, hvis du kunne opnå alt det her og stadig have en fast månedlig indkomst. Så lad mig introducere dig til Social Media Management.

I løbet af mit gratis online foredrag vil jeg lære dig...

Mine gennemprøvede strategier og teknikker til at komme godt igang

Hvordan du kan tiltrække de helt rigtige kunder

De bedste programmer du kan bruge som Social Media Manager

Hvordan du får dine første kunder som Social Media Manager

"Jeg havde en indre drøm om at starte som selvstændig konsulent. Og selvom man kan finde meget gratis information på internettet, så havde jeg brug for at se det fra én, jeg kan spejle mig i - altså en fra Danmark. Og så stødte jeg på Camilla.
Og så ELSKER jeg, at det ikke kun er for ekstroverte salgsgenier, men at hun også omfavner mindre frembrusende personer, som eksempelvis foretrækker mails frem for opkald."


- Emma

IMG_1771-print.jpg

Så hvem er jeg?

Jeg er Camilla Murray.

Mit efternavn kommer fra min amerikanske mand, hvis du lige skulle undre dig :-)

 

Jeg er, hvis jeg selv skal sige det, en ekspert i sociale medier, og jeg byggede min egen freelance virksomhed med Social Media Management, fordi jeg fik nok af karriereræset og ville have mere frihed i mit liv.

 

Jeg lærer nu andre, hvordan de kan starte deres egen online virksomhed igennem mine online kurser og gratis online foredrag (webinarer).

 

Jeg har været i dine sko - jeg følte mig desperat efter mere frihed og at opbygge en fast online indkomst, så jeg kunne rejse verden rundt, når jeg ville.

 

Jeg prøvede hele karrierelivsstilen med et godt kontorjob og events hver uge, men allerede inden for det første år var jeg ved mit breaking point. Jeg græd på arbejdet, jeg meldte mig syg, selvom jeg ikke var det, og mit mentale helbred kunne bare ikke holde til det (ja, arbejdsmiljøet var heller ikke det bedste).

 

Min pointe er, at jeg endelig har fundet en måde at tage mit liv i egne hænder og bygge en virksomhed, der giver mig den frihed, som jeg har brug for i mit liv.

 

Og nu er jeg her for at hjælpe dig med at gøre det samme – uden at du skal bruge år på flere forsøg, fejl, tårer og spild af penge!

Er du helt klar til at bygge en online virksomhed?

Jeg har også flere online kurser til dig, som allerede er klar til at bygge din online virksomhed eller opbygge passiv indkomst NU:

bottom of page