top of page

Gratis online foredrag

Sådan kommer du igang som freelance Social Media Manager

I løbet af denne gratis træning vil jeg lære dig nogle af mine gennemprøvede strategier og teknikker til at komme godt igang og blive en fuldt booket Social Media Manager.

 

Hvis du kan forestille dig..

.. konstant at google og søge efter måder at tjene penge online, men intet ser ud til at virke..

.. at du føler dig udbrændt eller frustreret over dit 9-5 job, men du ved bare ikke, hvordan du kan opbygge et mere fleksibelt liv eller får mere frihed..

Så er du kommet til det rette sted! Jeg er her nemlig for at hjælpe dig – jeg deler mine bedste tips til, hvordan du kan komme i gang med at arbejde som freelance Social Media Manager, så du kan opbygge en profitabel online business I DAG!

IMG_1955-print.jpg

Hej! Jeg er Camilla!

Og jeg er glæder mig til at lære dig præcis, hvordan du kan komme godt igang som freelance Social Media Manager.

I denne her gratis træning vil jeg lære dig:

Hvilke værktøjer du kan bruge, så du kan betjene dine kunder bedst muligt

Hvordan du kan finde kunder og bestemme, hvem du vil arbejde med

Hvordan du kan tiltrække de rigtige kunder til din virksomhed

De største fejl, jeg ser folk begå, og hvordan du kan undgå dem

Hvis du er klar til at begynde at arbejde online, så du kan få mere frihed eller fleksibilitet i dit liv..

Så er det her dit tegn..

"Igennem hele kurset er hun yderst kompetent og en virkelig god formidler, og giver en rigtig god gennemgang af alt, du behøver at vide, for at starte op som social media manager og også at starte din egen business."
- Lene

IMG_8994 2.jpg
IMG_2792.jpg
IMG_4584 2.PNG
Screenshot 2022-01-07 at 08.31.27 copy.png
IMG_1520.jpg
IMG_1771-print.jpg

Så hvem er jeg?

Jeg er Camilla!

 

En ekspert i sociale medier, som byggede min egen freelance-virksomhed med Social Media Management, hvor jeg blev fuldt booket og nu tjener mere, end jeg nogensinde gjorde på mit fuldtidsmarketingsjob.

 

Jeg har været i dine sko - jeg følte mig desperat efter mere frihed og at opbygge en fast online indkomst, så jeg kunne rejse verden rundt, når jeg ville.

 

Jeg prøvede hele karrierelivsstilen med et godt kontorjob og events hver uge, men allerede inden for det første år var jeg ved mit breaking point. Jeg græd på arbejdet, jeg meldte mig syg, selvom jeg ikke var det, og mit mentale helbred kunne bare ikke holde til det (ja, arbejdsmiljøet var heller ikke det bedste).

 

Min pointe er, at jeg endelig har fundet en måde at tage mit liv i egne hænder og bygge en virksomhed, der giver mig den frihed, som jeg har brug for i mit liv.

 

Og nu er jeg her for at hjælpe dig med at gøre det samme – uden at du skal bruge år på flere forsøg, fejl, tårer og spild af penge!

 

Lyder det godt?

Jeg har gemt en plads til dig til min gratis træning, så jeg kan hjælpe dig med at komme igang:

bottom of page